Cum ar fi să închiriezi un autoturism din București și să primești puncte de fidelitate, reduceri pentru plata online cu cardul, primul șofer adițional gratuit, opțiuni avantajoase de asigurare și multe alte beneficii? E timpul să descoperi! Pentru că aici, la Pricecarz îți oferim totul pentru a te bucura de o nouă experiență a șofatului în România. Poți închiria de pe Aeroportul Henri Coandă București Otopeni una dintre cele 300 de mașini cu dată de fabricație recentă și kilometraj redus pe care ți le punem la dispoziție instant, pe loc, la cel mai bun raport dintre calitate / preț. Fără proceduri anevoioase pentru rezervare și timp pierdut.
Fie că ajungi în București în scop personal, fie în scop de afaceri, trebuie să te aștepți la traficul specific unei capitale europene. Fiind cel mai mare oraș din România, aglomerația din mijloacele de transport în comun și greutatea de a accesa disponibilitatea serviciilor de taxi este o realitate constantă. Daca vrei să te bucuri de libertate deplină de mișcare, de flexibilitate și viteză, dar nu dispui de autoturism propriu, apelează la o simplă soluție: închiriază o mașină. Aici, la PriceCarz te așteptăm cu o flotă extinsă, de peste 300 de autoturisme moderne, cu dată recentă de fabricație și kilometraj redus. Răspundem nevoilor tale. Și dacă tot ai ajuns în capitala României, nu rata numeroasele atracții turistice care te așteaptă să le descoperi. Știai că Palatul Parlamentului face parte din topul celor mai mari clădiri din lume, care se pot vedea din spațiu? Dar că Parcul Herăstrău se întinde pe o suprafață de cca. 200 de hectare de teren? Ca să te poți bucura de farmecul orașului supranumit „Micul Paris”, ai nevoie de un autoturism care să îți garanteze mobilitatea în orice moment. Pentru asta suntem aici. La PriceCarz găsești mașina potrivită ție. Ai kilometri nelimitați. Primul șofer adițional gratuit. În plus, poți alege o formă de asigurare avantajoasă.
Dacă ai cel puțin 19 ani împliniți și dispui de permis de conducere de minim un an, ai îndeplinit deja toate condițiile pentru a închiria un autoturism de la PriceCarz. Dacă vrei să dispui de opțiunea unui șofer suplimentar, nu uita să ne furnizezi și permisul de conducere al acestuia. Carnetul de conducere internațional este necesar doar în situațiile în care permisul solicitanților este scris cu litere non-romane.
Știm că nu există o singură soluție care să răspundă la toate nevoile șoferilor. Da, și noi suntem iubitori de mașini! Din acest motiv, venim în întâmpinarea clienților noștri cu oferte personalizate, în funcție de solicitările lor. Prețurile pentru închirierea autoturismelor din flota noastră încep de la 11,95 Euro / zi și pot ajunge până la 78 Euro / zi. Chiar aici, pe website, poți consulta informațiile tehnice despre fiecare mașină pe care ți-o putem pune la dispoziție, pentru a lua cea mai potrivită decizie pentru tine. Simplu!
Cu cardul. Visa sau Master Card. Dacă optezi pentru pachetul de protecție cu risc zero, poți opta și pentru plata în numerar sau cu cardul de debit, cu excepția autoturismelor din clasa Premium și Luxury. La plata online cu cardul, poți beneficia de puncte bonus, reconvertibile în facilități extra sau bani. Exact: suntem în permanență atenți și le oferim clienților noștri toate motivele să ne aleagă ca parteneri în călătoriile lor. Închiriem atât în regim Business to Business, cât și în regim Business to Customer. Mereu la dispoziția ta.
Aici, la PriceCarz, ne place să fim transparenți în absolut fiecare moment. Comunicăm deschis, din start, și respectăm toate prevederile legislației în vigoare. De aceea, îți aducem la cunoștință – încă de pe acum – drepturile, obligațiile și responsabilitățile legale ale șoferilor, valabile pe perioada de închiriere auto.
Dreptul de a fi informat corect: prețurile pentru închirierea autoturismelor trebuie să includă costurile aferente întreținerii autoturismelor. În cazul în care șoferul solicită servicii suplimentare, precum GPS, șofer adițional sau pachetul de asigurare Zero Risc, tarifele acestora trebuie să se regăsească în comunicarea de confirmare a rezervării și, implicit, în contractul încheiat cu PriceCarz. În plus, clauzele abuzive nu sunt legale în România. Dacă șoferul identifică o astfel de clauză în contractul de închiriere auto, trebuie să contacteze reprezentanții companiei în regim de urgență, pentru a lămuri situația.
Un oras în care istoria musteste, muzeele și salile de expozitie se gasesc la tot pasul, iar terasele și cafenele sunt atat de imbietoare, incat nu pot fi refuzate, Bucuresti este o alegere inspirata pentru cei care isi doresc sa descopere frumusetea acestui loc! Serviciul de inchirieri auto Bucuresti este disponibil 24 de ore din 24 pentru cei interesati, reprezentand o alternativa excelenta la mijloacele de transport în comun. Atat persoanele care sosesc aici în interes profesional, cat și în interes personal se pot bucura de confort în timpul calatoriei lor. Care sunt, insa, cele mai importante locuri pe care nu trebuie sa le rateze? Raspunsul, în randurile de mai jos!
Mașina închiriată trebuie să fie returnată în aceeași stare tehnică în care a fost predată. În cazul în care este nevoie de prelungirea perioadei de închiriere, șoferul este obligat să anunțe compania de închirieri auto. Dacă autoturismul, însă, nu este predat la timp, atunci conducătorul auto va trebui să suporte o taxă suplimentară, la fel ca și în situația în care mașina a fost returnată într-o altă locație decât cea stabilită.
Șoferii trebuie să suporte taxele aferente deplasărilor, precum: taxele de congestie, taxele de pod, taxele pentru parcările cu plată sau taxele pentru autrostradă. De asemenea, conducătorii auto amendați în timp ce se află la volanul unei mașini închiriate trebuie să se ocupe de achitarea contravențiilor personal. Mașina închiriată de la PriceCarz trebuie să aibă plinul făcut în momentul returnării la data / ora stabilită.
Cunoscut și sub numele de „Casa Poporului”, Palatul Parlamentului trebuie să fie pe lista ta, atunci când ajungi în București. Are o suprafață de 365.000 de metri pătrați și se află în topul celor mai mari clădiri administrative din lume. În clasamentul construcțiilor care se pot vedea de pe Lună, ocupă locul III, după Pentagon și Marele Zid Chinezesc. Nu este singurul său record pe care l-a obținut, pentru că în Cartea Recordurilor este menționată ca fiind a treia clădire, ca volum, după Cape Canaveral (SUA) și Piramida lui Quetzalcoatl (Mexic), avand o suprafață de nu mai putin de 64.800 metri patrati. Poti sa vizitezi Casa Poporului impreuna cu un ghid turistic, de la care să afli istoricul acestei cladiri cu adevarat impresionante. Astfel de servicii sunt puse la dispoziția ta și îți pot îmbogăți – în mod considerabil – întreaga experiență.
Daca vrei sa vezi – cu adevărat – o oază de relaxare, atunci Parcul Herastrau este locul unde trebuie sa ajungi. Nu întâmplător, este considerat cel mai spectaculos și cel mai variat parc din București, pentru că vine în întâmpinarea publicului larg cu metode cât mai diverse de petrecere a timpului liber. Are o suprafață de cca. 200 ha și un lac de 5,92 km, unde se practică sporturi nautice. Dacă vrei să te plimbi cu bărci, hidrobiciclete sau vaporașe, lacul Herăstrău este ideal. Iar dacă apa nu îți trezește niciun interes, atunci poți să te bucuri de zonele special amenajate pentru skateri, bicicliști sau chiar de un parc de aventură. Terasele și barurile sunt, de asemenea, un punct de atracție în această zonă din capitala țării. În toate anotimpurile, parcul Herăstrău are un farmec aparte, ce te captivează prin elementele naturale.
Dacă ai ajuns la Parcul Herăstrău, merită să faci un ocol și la Arcul de Triumf, un simbol național pe care – cu siguranță – l-ai observat și din mașină, pentru că este amplasat chiar în mijlocul celei mai aglomerate intersecții din capitală. Poate nu știai, dar acest monument măsoară 27 m înălțime și a fost ridicat pentru a celebra victoria Armatei Române în Primul Război Mondial, dar și proclamarea Unirii. Observă atent stilul arhitectural al acestui obiectiv, și vei putea remarca scenele din luptele ostașilor români. Arcul de Triumf găzduiește și un mic muzeu, unde sunt ilustrate nu mai puțin de 4 expoziții: Marele Război al Reîntregirii Neamului, Heraldica Marilor Familii Boierești, Arcul de Triumf în Imagini și Marea Unire de la 1918, la care au acces vizitatorii în anumite perioade din an. Dacă ai noroc, s-ar putea să fii printre cei care le văd.
Nicio vizită a capitalei nu se poate încheia fără un concert de muzică clasică susținut la Ateneul Român. Acesta este locul unde, de peste 140 de ani, Orchestra Simfonică a Filarmonicii George Enescu încântă sufletele ascultătorilor. Ateneul Român este poziționat fix în inima capitalei și impresionează prin sala sa cu totul și cu totul spectaculoasă. Dacă ai auzit de expresia „Dați un leu pentru Ateneu”, află ce face referire la povestea acestui loc construit cu ajutorul celor 500.000 de bilete cu valoarea nominală de 1 leu. Ateneul este o clădire emblematică pentru București și nu poate lipsi de pe lista atracțiilor turistice. Face parte din patrimoniul european și, din 2004, este înscris și în lista monumentelor istorice. Pe cupola lui exterioară sunt scrise numele celor mai mari personalități, precum Michelangelo sau Beethoven s.a.m.d..
Arta populara reprezinta un motiv de mandrie pentru romani, iar cei care isi doresc sa petreaca o zi relaxanta în Bucuresti pot alege calea Muzeului Taranului Roman.
Case din toate zonele Romaniei sunt ridicate aici, pentru ca vizitatorii sa vada cum traiau odinioara satenii și care erau ustensilele pe care le foloseau în agricultura.
Chiar dacă „centrul vechi” sună ca o atracție turistică istorică cu un cu totul alt scop, de fapt vorbim, implicit, despre o zonă a distracției din capitală. Vei găsi aici terase cochete, restaurante de lux, pub-uri pline de povești, ce s-ar putea să te captiveze mai mult decât muzeele și clădirile vechi, mai ales dacă ești un adept al socializării. Zona întreagă vibrează de energie atât ziua, cât și noaptea, fiind punctul zero din București, unde se dă tonul distracției. Dacă vrei să simți și tu energia orașului, să te integrezi în comunitate și să mănânci ceva spectaculos, trece pe lista ta și Centrul Vechi. Nu uita să îți faci – din timp – rezervare la restaurant și să te bucuri pe deplin de o experiență menită să fie păstrată în topul celor mai frumoase amintiri. Un lucru e cert: nu poți spune că ai fost în București, dacă nu ai vizitat Centrul Vechi.
În apropierea fiecărei atracții turistice din capitală vei găsi atât parcări publice, cat și private, unde poți lăsa mașina în siguranță. Asigură-te că optezi pentru acest tip de spații special amenajate și că nu riști siguranța ta și a autotuturismului, parcând în zone neregulamentare din proximitatea obiectivelor.