Inchirieri auto Sibiu

Alege PriceCarz pentru mobilitate deplină

Serviciu de rent a car în Sibiu valabil 24/7

Ești în căutarea unei mașini pe care să o preiei din aeroportul din Sibiu? Bine te-am găsit! Suntem aici pentru tine, ca să îți oferim mobilitate deplină la cele mai avantajoase prețuri. Clientul primează la PriceCarz, așa că ne axăm pe confortul și siguranța ta, în fiecare moment. Îți punem la dispoziție o flotă modernă de 300 de autoturisme, cu dată recentă de fabricație și kilometraj redus. Dar nu numai. Poți alege oferta personalizată adecvată nevoilor tale, ca să te bucuri – în fiecare clipă – de mobilitate deplină și flexibilitate fără riscuri. La fiecare plată online cu cardul primești puncte de fidelitate, ca să economisești.

Închiriază acum o mașină din Aeroportul din Sibiu!

Alege mașina potrivită pentru tine și închriaz-o în Sibiu

Fiat 500 Hybrid sau similar
Detalii
Mini
De la: - EUR
Peugeot 208, Skoda Fabia, Renault Clio sau similar
Detalii
Economic
De la: - EUR
Dacia Logan Eco-G NEW sau similar
Detalii
Compact
De la: - EUR
Renault Megane sau similar
Detalii
Compact
De la: - EUR
DACIA JOGGER sau similar
Detalii
Vagon compact
De la: - EUR
Toyota Corolla sau similar
Detalii
Sedan
De la: - EUR
Sandero Stepway sau similar
Detalii
Crossover
De la: - EUR
VW T-Cross, VW Taigo sau similar
Detalii
Crossover Elite Manual
De la: - EUR
Dacia Jogger 5+2 Locuri sau similar
Detalii
Dubita
De la: - EUR
Toyota Yaris Hybrid, Nissan Micra, Ford Fiesta Hybrid sau similar
Detalii
Economic Automat
De la: 34 EUR
Dacia Sandero Stepway Automat NEW sau similar
Detalii
Compact Automat
De la: 34.8 EUR
VW T-Cross DSG, VW Taigo DSG sau similar
Detalii
Crossover Elite Automat
De la: - EUR
Toyota CH-R Hybrid sau similar
Detalii
Crossover Automat
De la: - EUR
Seat Ateca, Jeep Renegade Hybrid sau similar
Detalii
SUV Automat
De la: - EUR
Toyota Rav4, 4x4, Automat sau similar
Detalii
Fullsize 4x4
De la: - EUR
Mercedes GLA Automat sau similar
Detalii
SUV premium
De la: - EUR
VW Touareg sau similar
Detalii
SUV premium
De la: - EUR
BMW x6 sau similar
Detalii
SUV de lux
De la: - EUR
Renault Trafic sau similar
Detalii
DIN
De la: - EUR

Oricare ar fi scopul pentru care ajungi în Sibiu, ia-ți răgazul să îl vizitezi așa cum se cuvine. Orașul este unul reprezentativ pentru arhitectura medievală din România și impresionează din punct de vedere turistic. Dacă vrei să te bucuri de fosta capitală europeană în ritmul tău, organizându-ți călătoria fix așa cum îți dorești, apelează la serviciile noastre de închiriere auto. Faci o rezervare online, simplu și rapid, iar noi ne asigurăm că vei prelua mașina dorită, la ora specificată de tine. Venim în sprijinul tuturor celor care aleg să se bucure de confort, fie că sunt într-o călătorie de afaceri, fie că sunt într-o deplasare în scop personal. Ai kilometri nelimitați, primul șofer adițional gratuit și puncte bonus pe care le poți reconverti în facilități. Da, ne place să te susținem la fiecare pas și îți oferim cele mai avantajoase condiții de închiriere auto. Dar nu doar atât. Venim în întâmpinarea ta și cu oferte accesibile pentru asigurare. Suntem transparenți și deschiși. Acesta este motivul pentru care un număr mare de turiști ne aleg ca parteneri în călătoriile lor. În Hermannstadt, cum se mai numește orașul Sibiu, ai ocazia să descoperi o istorie fascinantă, la volanul unei mașini care te duce la cele mai importante atracții turistice. Simplu și confortabil. Ne ținem de cuvânt.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a închiria o mașină

Dacă ai cel puțin 19 ani împliniți și dispui de permis de conducere de minim un an, ai îndeplinit deja toate condițiile pentru a închiria un autoturism de la PriceCarz. Dacă vrei să dispui de opțiunea unui șofer suplimentar, nu uita să ne furnizezi și permisul de conducere al acestuia. Carnetul de conducere internațional este necesar doar în situațiile în care permisul solicitanților este scris cu litere non-romane.

Cât costă?

Știm că nu există o singură soluție care să răspundă la toate nevoile șoferilor. Da, și noi suntem iubitori de mașini! Din acest motiv, venim în întâmpinarea clienților noștri cu oferte personalizate, în funcție de solicitările lor. Prețurile pentru închirierea autoturismelor din flota noastră încep de la 11,95 Euro / zi și pot ajunge până la 78 Euro / zi. Chiar aici, pe website, poți consulta informațiile tehnice despre fiecare mașină pe care ți-o putem pune la dispoziție, pentru a lua cea mai potrivită decizie pentru tine. Simplu!

Cum plătești?

Cu cardul. Visa sau Master Card. Dacă optezi pentru pachetul de protecție cu risc zero, poți opta și pentru plata în numerar sau cu cardul de debit, cu excepția autoturismelor din clasa Premium și Luxury. La plata online cu cardul, poți beneficia de puncte bonus, reconvertibile în facilități extra sau bani. Exact: suntem în permanență atenți și le oferim clienților noștri toate motivele să ne aleagă ca parteneri în călătoriile lor. Închiriem atât în regim Business to Business, cât și în regim Business to Customer. Mereu la dispoziția ta.

Ce drepturi, obligații și responsabilități legale ai pe perioada de închiriere auto?

Aici, la PriceCarz, ne place să fim transparenți în absolut fiecare moment. Comunicăm deschis, din start, și respectăm toate prevederile legislației în vigoare. De aceea, îți aducem la cunoștință – încă de pe acum – drepturile, obligațiile și responsabilitățile legale ale șoferilor, valabile pe perioada de închiriere auto.

Drepturile șoferului: ce multe companii auto nu îți vor comunica de la început

Dreptul de a fi informat corect: prețurile pentru închirierea autoturismelor trebuie să includă costurile aferente întreținerii autoturismelor. În cazul în care șoferul solicită servicii suplimentare, precum GPS, șofer adițional sau pachetul de asigurare Zero Risc, tarifele acestora trebuie să se regăsească în comunicarea de confirmare a rezervării și, implicit, în contractul încheiat cu PriceCarz. În plus, clauzele abuzive nu sunt legale în România. Dacă șoferul identifică o astfel de clauză în contractul de închiriere auto, trebuie să contacteze reprezentanții companiei în regim de urgență, pentru a lămuri situația.

Obligațiile șoferului: reguli simple de conduită pe care trebuie să le respecți

Mașina închiriată trebuie să fie returnată în aceeași stare tehnică în care a fost predată. În cazul în care este nevoie de prelungirea perioadei de închiriere, șoferul este obligat să anunțe compania de închirieri auto. Dacă autoturismul, însă, nu este predat la timp, atunci conducătorul auto va trebui să suporte o taxă suplimentară, la fel ca și în situația în care mașina a fost returnată într-o altă locație decât cea stabilită.

Responsabilitățile șoferului: află care sunt taxele pe care trebuie să le achiți

Șoferii trebuie să suporte taxele aferente deplasărilor, precum: taxele de congestie, taxele de pod, taxele pentru parcările cu plată sau taxele pentru autrostradă. De asemenea, conducătorii auto amendați în timp ce se află la volanul unei mașini închiriate trebuie să se ocupe de achitarea contravențiilor personal. Mașina închiriată de la PriceCarz trebuie să aibă plinul făcut în momentul returnării la data / ora stabilită.

Ce merită să vizitezi în Sibiu?

Dincolo de a fi simpli furnizori de servicii de închiriere auto, ne place să ne numim și „gazde” ale orașelor unde ne desfășurăm activitatea. Așa că, dacă ești în cautarea unei mașini pe care să o închiriezi din Sibiu, ți-o punem la dispoziție, dar îți oferim și ceva în plus: o listă de atracții pe care merită să le vizitezi în frumosul oraș din inima Transilvaniei, situat în apropiere de Munții Făgăraș.

Podul Minciunilor, obiectivul turistic „învăluit” în legende, cel mai vechi din țară

Podul Minciunilor este vestit în toată țara și în lume, devenind – de-a lungul timpului – un simbol pentru orașul Sibiu. Chiar și dacă ești în trecere în acest oraș, merită să îl vizitezi și să-i testezi legendele care dăinuie din cele mai vechi timpuri. Se spune că podul are „urechi”, adică un rol activ în desconspirarea minciunilor. Dincolo de mituri, este, însă, și cel mai vechi pod realizat din fontă de pe întreg teritoriul României. Face legătura dintre Piața Mică și Piața Huet, fiind poziționat în locurile unde se regăsesc cei mai mulți dintre turiști. Vorbim despre centrul istoric al acestui oraș medieval, care aduce an de an mii de vizitatori, curioși să descopere arhitectura, vibe-ul și cultura acestei zone aparte. Vei întâlni o comunitate multi-culturală, foarte interesantă.

Podul Minciunilor
Gradina Zoologica

2. Grădina Zoologică din Sibiu, cea mai veche grădină zoo din România

Cea mai veche grădină zoologică din România este înființată în 1929 și se află în Sibiu, locul unde românii au putut admira – pentru prima oară – zebrele în România. Grădina Zoologică este, astăzi, gazda a peste 60 de specii de animale și a aproximativ 300 de exemplare. Dacă ajungi aici, vei putea admira lei, tigri, lupi albi și cămile, maimuțe, jaguari, cerbi carpatini, pitoni, crocodili, fazani, papagali, struți, canguri și nu numai. Atât copiii, cât și adulții, se pot bucura de o modalitate eficientă de petrecere a timpului liber. Suprafața grădinii este de cca 20 de hectare, fiind special amenajată ca o zonă de agrement. Statisticile ne arată că peste 390.000 de persoane au vizitat Grădina Zoologică din Sibiu în anul 2019. În apropierea grădinii, este o parcare special amenajată.

Turnul Sfatului, situat între cele mai cunoscute piețe din orașul Sibiu

Turnul Sfatului a fost, este și va rămâne un simbol al orașului Sibiu. El se regăsește între cele mai importante piețe ale orașului, fiind reconstruit în 1588 prin implicarea oamenilor din comunitate. Astăzi are un rol turistic esențial, dar inițial a fost construit ca un turn de fortificație, pentru apărarea cetății. În 1720, istoria ne spune că paznicii turnului au primit ordin să repete la tobă, la fiecare jumătate de oră, bătaia ceasului. Acoperișul și-a schimbat înfățișarea de-a lungul anilor, trecând de la unul scund, piramidal, la cel piramidal octogonal înalt. Așa cum îl vedem astăzi, turnul a fost reconstruit în perioada 1824 – 1826. Se poate accesa interiorul lui, printr-o ușă de mici dimensiuni și o scară spiralată, dispusă la etajele superioare. Vei avea 141 de trepte de urcat.

Turnul Sfatului
Muzeul Astra

4. Muzeul Civilizației Populare Tradiționale Astra, cel mai mare muzeu în aer liber

Dacă îți dorești să vezi case tradiționale autentice din toate zonele țării, atunci Muzeul Astra este locul unde trebuie să ajungi. Acest loc este situat pe o suprafață de 120 de hectare, într-o zonă absolut superbă, în pădurea Dumbrava Sibiului. Se află în aer liber, fiind o adevărată capodoperă. Casele din cadrul muzeului au fost demontate bucată cu bucată și reconstruite, pentru a fi exponate. Totul este autentic și te invită într-o călătorie în timp, fiind o oază de relaxare în mijlocul naturii. Vorbim despre Muzeul Civilizației Populare Tradiționale Astra, înființat în 1963, ce și-a câștigat titlul de „cel mai mare muzeu în aer liber din Europa”. Vei găsi aici și o parcare special amenajată, unde poți lăsa în siguranță mașina închiriată, fără să ai parte de neplăceri.

Piata Mare

5. Piața Mare, centrul istoric al orașului Sibiu, punctul zero al călătoriilor tale

Acesta este punctul zero, zona din care trebuie să pornești, dacă vrei să vizitezi orașul Sibiu. Este înconjurată de clădiri cu o arhitectură superbă, colorate și impresionante. În mod deosebit, ies în evidență acoperișurile, care se evidențiază prin renumții „ochi”, respectiv acele ferestre mici și ovale, cu ridicături ce imită pleoapele. Aceste acoperișuri sunt specifice zonelor medievale și se mai regăsesc în puține zone ale țării, în special în județul Sibiu, unde mai există construcții antice. Piața Mare apare în acte menționată, pentru prima oară, în 1411, ca fiind o piață de cereale. Tot aici aveau loc adunările publice, execuțiile medievale și carnavalurile, fiind o gazdă a comunității. În proximitate, poți dispune și de loc de parcare, aflat la doar câțiva pași distanță de obiective.

Piata Mare

Muzeul Național Brukenthal, primul muzeu din Europa Centrală și de Est

Neapărat să treci pe listă și Muzeul Național Brukenthal, despre care puțină lume știe că este primul muzeu din Europa Centrală și de Est. El a fost construit chiar în secolul al XVIII-lea de către Sanuel Von Brukenthal, de unde și numele acestui cunoscut obiectiv turistic. Clădirea este una spectaculoasă și impresionează prin stilul baroc. Poți admira aici și arta renumiților pictori, Grigorescu și Luchian, dar și artă europeană. Complexul este alcătuit din mai multe obiective turistice importante: Palatul Brukenthal, Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul de Istoria Farmaciei, Muzeul de Arme și Trofee de Vânătoare și Muzeul de Istorie. Poți ajunge aici cu mașina, din orice punct al orașului, și vei găsi loc de parcare unde să poți lăsa mașina închiriată în siguranță.

Dacă găsești locuri de parcare în Sibiu, pentru mașina pe care o vei închiria?

Sigur că da. În apropierea fiecărui obiectiv turistic există spații special amenajate în acest sens. Nu ai de ce să îți faci griji în această privință. Vei ajunge rapid în zonele turistice și te vei putea bucura de toate frumusețile pe care le ascunde acest oraș, explorându-l pas cu pas. Nu riști siguranța ta și a autovehiculului, optând pentru locurile de parcare amenajate corespunzător.